Els projectes de Mans a les Mans ajuden a infants i joves, posant especial atenció en aquells i aquelles que es troben en risc d’exclusió social. Se segueixen tres línies d’actuació que busquen l’educació, formació i integració social per aquells i aquelles que necessiten més oportunitats.

Projectes 1

EL SUBMARÍ

El projecte EL SUBMARÍ és un espai obert i inclusiu que engloba els programes dirigits als infants de 6 a 14 anys sense distincions. L’objectiu del projecte és potenciar la tasca educativa mitjançant programes socioeducatius que milloren la qualitat de vida de l’infant i la seva família.

 

REFORÇ ESCOLAR I EDUCATIU

CENTRE OBERT

ACTIVITATS DE VACANCES

Projectes 2

BON PORT

La línia d’actuació BON PORT s’ha creat amb l’objectiu de donar unitat als diferents projectes dirigits a adolescents i joves d’entre 14 i 22 anys, especialment per aquells i aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat, mitjançant un itinerari personalitzat.

 

VOLS UN COP DE MÀ?

UEC BON PORT

PAS ENDAVANT

ACTIVITATS DE VACANCES

Projectes 3

MAR OBERT

El projecte MAR OBERT consisteix a donar suport a aquelles persones voluntàries i entitats externes que acompanyen als grups d’infants i joves dels barris de la Marina.

 

SERVEI DE DINAMITZACIÓ IMAGINA’T

ESPLAI SPAI-T

ALTRES SUPORTS

TREBALL AMB FAMÍLIES

Oferim espais individuals d’orientació i suport tant en l’àmbit acadèmic com en el social i espais grupals de formacions sobre habilitats familiars. Alguns d’aquests espais estan vinculats al desenvolupament de projectes esportius que fem amb els infants i joves,  i que inclouen la participació de les famílies per a millorar els hàbits saludables i esportius. També afavorim la participació de les famílies en algunes de les activitats o celebracions que fem a l’entitat.

Aquest curs iniciem dos espais grupals nous. Dos matins a la setmana, arrel d’una demanda de les famílies, oferim classes de català, amb l’objectiu que els hi pugui facilitar la vinculació amb els seus fills/es pel que fa a l’àmbit escolar i acadèmic. També hem iniciat unes sessions quinzenals de “matins en família”: un espai de trobada per a compartir la criança dels fills/es i apoderar-nos com a grup i millorar les  habilitats familiars. Per saber-ne més.

CAIXAPROINFÀNCIA

CaixaProinfància, de l’Obra Social “la Caixa”, va néixer l’any 2007 per millorar les oportunitats i la inclusió socials d’infants i adolescents afectats per la pobresa. Té l’objectiu de trencar el cercle de transmissió de pobresa de generació en generació, garantint l’accés a oportunitats educatives de qualitat… Per saber-ne més.