LA FUNDACIÓ MANS A LES MANS és una fundació sense ànim de lucre que busca donar resposta a les necessitats d’infants i joves posant especial atenció en aquells i aquelles en situació de vulnerabilitat social. 

Som l’única fundació als barris de la Marina (Districte de Sants-Montjuïc) que s’orienta a donar oportunitats en matèria educativa i de formació als infants i joves per tal de garantir-los un futur millor.

En aquests barris barcelonins, la taxa de l’alumnat que té estudis superiors és d’un 10,9% a la Marina del Prat Vermell – AEI Zona Franca i d’un 17,1% a la Marina de Port, segon dades del 2021; una diferència significativa respecte al 28,9% del districte i el 33,9% de la ciutat. Tot i que les xifres han anat augmentant lleugerament en els últims anys, segueixen sent menors a les de la ciutat de Barcelona. Per això, des de Mans a les Mans creiem que cal garantir l’educació i formació als infants i joves per apostar pel futur de moltes persones i la construcció d’una societat millor.

Actualment hem aconseguit que, cada any, més de 250 infants i joves gaudeixin d’un espai de creixement, protecció, arrelament, trobada i referència.

Que fem a la Fundació

QUÈ FEM?

Ideari de la Fundació

IDEARI

La Fundació

EL NOSTRE EQUIP

Finances de la Fundació

TRANSPARÈNCIA

LES NOSTRES PUBLICACIONS