Vols col·laborar amb la teva empresa?

Al llarg d’aquests anys ja són moltes les empreses que han col·laborat amb nosaltres. Et donem algunes idees de com fer-ho:

Regala cultura i oportunitats a qui no les té

La FUNDACIÓ MANS A LES MANS proporciona l’oportunitat a les empreses de comprar entrades per al seu concert solidari al Palau de la Música, per regalar-les al seu personal.

Organitzat en col·laboració amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, el concert solidari se celebrarà el 15 de maig, a les 17:30 hores, amb l’objectiu de contribuir al finançament de la renovació de la sortida i l’escala d’emergència de l’edifici de la Fundació.

RESERVA LES TEVES ENTRADES

Les entrades pel concert solidari es poden agafar a través de la web del Palau de la Música.

Hi ha quatre rangs de preus en funció de la localització dels seients, que varien entre els 7, 10, 15 i 20 euros. 

FILA ZERO

La Fundació també habilita una ‘Fila Zero’ per a totes aquelles empreses que vulguin col·laborar donant les seves entrades a les famílies usuàries que no poden assumir el seu preu.

Gràcies a aquest donatiu, les empreses col·laboradores estaran fent possible que la cultura sigui veritablement accessible per a tothom.

Per comprar entrades a la ‘Fila Zero’, es pot fer un donatiu a través de l’apartat de Donatius de la pàgina web de la Fundació, en funció del nombre d’entrades que es vulguin adquirir.

PROMOU UN

VOLUNTARIAT

CORPORATIU

TREBALLA UN

PROJECTE EN COMÚ

DIFON LA NOSTRA

CAUSA

OFEREIX

OPORTUNITATS

LABORALS ALS

I LES JOVES

FES UN DONATIU

ECONÒMIC O EN

ESPÈCIES

TENS ALGUNA

ALTRA IDEA?

empresa

CONTACTA amb nosaltres!

Ja hem col·laborat amb: