HISTÒRIA

La Fundació Mans a les mans va néixer l’any 2004 com a fruit del compromís social que la parròquia de la Mare de Déu de Port ha tingut i té amb el barri de la Marina (Districte Sants-Montjuïc de Barcelona). Mans a les mans va heretar la trajectòria de l’ESPLAI EL SUBMARÍ, que l’any 1979 va obrir les seves portes per promoure l’educació en valors a partir del temps de lleure. Actualment, El Submarí és una de les línies d’actuació de Mans a les mans, la fundació va possibilitar la seva professionalització i consolidació, a la vegada que s’obrien nous projectes per donar resposta als problemes detectats.

Mans a les mans va néixer amb la finalitat de posar mans allà on ja n’hi havia. Potenciar el voluntariat i donar suport a accions educatives dirigides a infants, adolescents i joves dels barris de La Marina, especialment per a aquellsi aquelles que es trobaven en risc d’exclusió, i generar oportunitats igualitàries per a tothom.

Mans a les mans
Imatge de l’Esplai el Submarí

MISSIÓ

Fer possible accions educatives i de millora de la situació social d’infants, adolescents i joves, posant especial atenció en aquells i aquelles en situació de risc social:

  1. Potenciant el voluntariat social
  2. Impulsant entitats i/o projectes que es desenvolupin a favor d’aquest col·lectiu

VISIÓ

Mans a les mans cerca una societat on els infants i joves tinguin l’oportunitat de créixer i desenvolupar-se, sense patir distincions de cap tipus i on l’equip humà, format per persones retribuïdes i voluntariat, amb unió i responsabilitat compartida, sigui motor de cohesió i de transformació social.

VALORS

Amor

Llibertat

Pau

Justícia

Humanisme cristià