Ocell de Foc és un programa dirigit a joves d’entre 16 i 30 anys,  impulsat per la Direcció General d’Economia Social i Solidària, el Tercer sector i les Cooperatives del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya que oferirà atenció a joves que pretén acompanyar-los cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent.

El nostre paper a OCELL DE FOC SANTS-MONTJUÏC- LES CORTS és oferir  diferents actuacions de cara a donar visibilitat a les qüestions  més elementals i representatives de la salut mental, a través d‘activitats grupals. Amés, tenim un punt de trobada a la disposició de qualsevol jove que vulgui acostar-se. En ell, es trobaran un espai de total llibertat on poder dur a terme activitats de diferent àmbit: esport, temps d’estudi, contacte amb la naturalesa, horticultura, etc.

Qualsevol jove que vulgui participar o tingui alguna curiositat sobre el projecte, pot trobar-nos els dilluns i dimecres de 9.30 a 13.00 i els dimarts de 16.00 a 18.00. També poden contactar a través del correu ocelldefoc@mansalesmans.org i del número de telèfon 621391498.