Compra entrades per al nostre concert solidari al Palau de la Música

El 5 de maig, a les 18:00, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona realitza un concert solidari a favor de la FUNDACIÓ MANS A LES MANS.

Les entrades pel concert es poden adquirir a través de la pàgina web del Palau de la Música. 

Pots reservar-les a través de la nostra entitat (fent un donatiu específic o passant per l’entitat a adquirir-les).

La Fundació també posa a disposició de totes les persones i empreses interessades l’anomenada com ‘Fila Zero’, que ofereix la possibilitat de donar les entrades adquirides a les famílies que no poden assumir el seu preu. 

Per comprar entrades a la ‘Fila Zero’, s’ha d’omplir el següent formulari, indicant el valor del donatiu que es vol fer.

La TEVA APORTACIÓ ens permet poder OFERIR EDUCACIÓ i FORMACIÓ, i GENERAR NOVES OPORTUNITATS per a aquells infants, adolescents i joves que ho necessiten. Si vols ajudar-nos a través d’un donatiu únic o fent-te soci/a a través d’una donació periòdica omple el formulari que trobaràs a continuació.

PETITS ESFORÇOS

ACONSEGUEIXEN GRANS REPTES!

ALTRES MANERES DE REALITZAR UN DONATIU

Presencialment a la nostra oficina:

C/ Foc, 100, 08038 – Barcelona

Trucant al telèfon:

932 237 923

Enviant un e-mail a:

fundacio@mansalesmans.org

  LES TEVES DADES  LA TEVA APORTACIÓ

  FORMA DE PAGAMENT

  Domiciliació bancària

  PODRÀS DESGRAVAR EL TEU DONATIU!!!

  Beneficis fiscals de la teva aportació

  En l’IRPF corresponent al primer any de la donació es pot deduir el 80% de l’import de les seves quotes i/o donatius íntegres per aportacions de fins a 150 € a l’any. A partir d’aquesta quantitat la deducció serà del 35% o del 40% si fa com a mínim 3 anys seguits de la col·laboració amb la mateixa organització, amb un límit del 10% de la base liquidable.

  INFORMACIÓ SOBRE EL TEU DONATIU

  Cada mes girarem un rebut amb la quantitat escollida al teu banc i a principis d’any rebràs el certificat fiscal que et permetrà desgravar el teu donatiu. En el cas de fer un donatiu únic, se’t girarà un rebut a principis del més següent d’haver-lo fet.