Atès el moment excepcional actual en relació amb el virus COVID-19, des de Mans a les mans ens adaptem a les mesures extraordinàries per a la prevenció i protecció dels infants i les famílies ateses als nostres serveis. 

Per això, seguint les  instruccions del Departament de Treball, Afers Socials i Família, des de divendres 13 de març vam procedir amb l’anul·lació de les activitats presencials dirigides a infants i joves que es realitzen al nostre centre fins a nou avís. L’equip humà, durant aquests dies està treballant des de casa fent feines de programació, organització, gestió i, sobretot, seguiment i acompanament de les famílies perquè puguin accedir als mateixos recursos. És a dir, amb totes les tasques que són imprescindibles per poder atendre als infants i joves amb la qualitat que es mereixen. Ens podeu contactar a través del correu electrònic.

Des de l’equip de la Fundació reafirmem el nostre compromís amb els col·lectius més vulnerables els quals pateixen les conseqüències d’aquesta pandèmia doblement. Per això, reclamem una gestió que posi al centre les vides de tots i totes per igual. La nostra missió és garantir les mateixes oportunitats per a tothom. Ara més que mai. 

Des de Mans a les mans exigim que es destinin els mateixos recursos per a tothom, posant especial atenció aquests dies en l’accés a l’habitatge i al sistema sanitari. Sabem que seran dies molt complicats. No podem deixar de pensar en les famílies que conviuen en només una habitació o en les persones que sobreviuen amb feines molt precàries i ara les perdran sense poder-se acollir a prestacions.

Volem agrair i visibilitzar tota la feina que recau sobre les persones que aquests dies s’exposen per seguir cuidant, netejant, reposant l’alimentació, facilitant el material sanitari, lluitant als hospitals, etc. En definitiva, a totes aquelles persones imprescindibles pel sosteniment de les nostres vides.   

Nosaltres seguim aquí per ajudar a teixir aquestes xarxes de suport i reivindicar les mateixes oportunitats i drets per a tothom.

Cuideu-vos molt

L’equip de la Fundació Mans a les mans.