Per la gran majoria dels infants, adolescents i joves que participen a la Fundació Mans a les mans, les activitats d’estiu tenen un gran significat.

A elles poden gaudir de l’oportunitat de passar uns dies de vacances, uns dies amb amics i amigues, a la natura o la ciutat realitzant activitats a les quals, generalment, no tenen accés com,  per exemple, gaudir d’una Piscina.

L’alimentació també es té molt en compte a les activitats que realitzem per tal de garantir especialment aquest dret, als infants que durant el curs escolar han d’accedir al menjador.

Cada any participen a les nostres activitats d’estiu més de 120 infants, adolescents i joves diferents.

colonies
COLÒNIES

Infants i joves de 5 a 13 anys

L’activitat a una casa de colònies, en el medi natural, és una experiència que tot infant ha de poder gaudir.

Aprendre a l’aire lliure, lluny de casa i al costat d’altres nois i noies de la seva edat, augmenta la seva capacitat d’aprenentatge.

Estiu 2024: a PENYAFORT (Pontons) del 1 al 5 de juliol

 

campament 1
CAMPAMENTS

Joves de 14 a 22 anys

Compartir activitats amb d’altres joves en un entorn de natura, adquirint responsabilitats i creixent en autonomia personal.

Orientar-se en un medi desconegut, protegir-se de la pluja o del fred, muntar la tenda de campanya, fer servir el sac de dormir o saber de què podem prescindir a la motxilla forma part del seu aprenentatge evolutiu.

Estiu 2024: a EL SOLÀ (Sant Quirze de Besora) del 1 al 5 de juliol

casal
CASALS

Infants i joves de 5 a 14 anys

Activitat lúdica i educativa per a infants i joves durant les seves vacances escolars en la que realitzen activitats diverses com poden ser tallers, jocs, piscina, excursions o visites culturals.

Estiu 2024: a Fundació Mans a les mans (c/Foc,100) Barcelona del 25 al 28 de juny i del 8 al 26 de juliol